DIJAGNOSTIKA MULTIPLE SKLEROZE

Dijagnostika multiple skleroze kao bolesti ne postoji.

 

To je izjavila i naša “najveća stručnjakinja za multiplu sklerozu” na referentnom portalu za zdravstvene teme u RH.
Izvor: plivazdravlje.hr  objavljeno 27.10.2010.                                                              Prof. dr. sc. Vesna Brinar, dr. med., specijalist neurolog;

 

“Određenog kliničkog simptoma ili nalaza koji bi bio karakterističan samo za multiplu sklerozu nema.”

 

Međutim, u velikom naslovu teksta u članku, te opisa indikativnosti daljnjih parametara dijagnostike, u svakom pasosu svaka izjava se zapravo DEMANTIRA. Tako da je i cijelo službeno objašnjenje MS-a kao bolesti u potpunosti KONTRADIKTORNO, onome što danas pacijentima plasiraju kao činjenice o bolesti;

 

“Samo tipični klinički simptomi i tipičan nalaz MR-a mozga uz pozitivne oligoklonalne trake i negativni dijagnostički parametri prema drugim sličnim patološkim stanjima mogu dovesti do dijagnoze multiple skleroze.”

Kompletan članak možete pogledati ovdje:https://web.archive.org/web/20101031145305/www.plivazdravlje.hr/aktualno/clanak/19143/Kako-se-dijagnosticira-multipla-skleroza.html

 

Pozivajući se samo na činjenice koje se pacijentima iznose u današnjoj medicinskoj praksi i po internetskim stranicama, vrlo jednostavno pokazati da i same medicinske definicije kao i izjave svih stručnjaka u medicini jasno pokazuju se multipla skleroza kao upalna bolest:

 

NE MOŽE DOKAZATI NITI JEDNIM MEDICINKIM PARAMETROM kao “autoimuna”, kronična, nepoznatog uzroka, neizlječiva, već kao infektivna bolest, sa najčešće poznatim uzrokom te normalnom imunološko-posredovanom reakcijom.
To čemo najbolje dokazati ako analiziramo i objasnimo značenje svakog kriterija dijagnostike zasebno.

 

3 parametra po kojima se dobiva dijagnoza multiple skleroze:
1. Magnetna rezonanca
2. Punkcija likvora
3. Kliničko stanje pacijenata

 

Za razliku od pokušaja dijagnostike “nepostojeće bolesti”, u svijetu već desetljećima istraživanja znanstvenika i liječnka, najkonkretnijim medicinskim pretragama, koje uključuju i punkciju i analizu samog dijela oštećenih stanica u svrhu dijagnosticiranja uzroka bolesti, jasno i nedvosmisleno pokazuju kako se radi o najčešće vrlo raširenom i POZNATOM infektološkom uzročniku koji treba liječiti, a ne BLOKIRATI imunološki sustav i uništavati vlastite stanice, što je današnja kompletno nelogična praksa u medicini kada i dijagnostički parametri jasno pokazuju relevantne činjenice.

 

Dijagnostika koju današnja medicina koristi potvrditi će vam isto, ukoliko shvatite kako se bolest dijagnosticira, odnosno da “multiple skleroze” kako zasebne bolesti ne postoji. Pročitajte svaki od 3 kriterija dijagnostike.

 

MR.jpg MAGNETNA REZONANCA   (klikni na link)

 

punkcija 2PUNKCIJA LIKVORA   (klikni na link)

 

klinička slikaKLINIČKA SLIKA (klikni na link)

 

 

Svi sadržaji objavljeni na stranicama http://www.biocentar.eu su privatno intelektualno vlasništvo tvrtke Biocenter d.o.o., uključujući tekstualne, grafičke i ostale materijale, zaštićeni su autorskim pravima sukladno Zakonu o autorskim pravima RH. Protiv prekršitelja autorskih prava bez upozorenja biti će pokrenute pravne mjere sukladno Zakonu o autorskim pravima. Informacije na stranicama su informativne prirode i nisu namjenjene u službene medicinske svrhe, već kao iskustveni, znanstveni i istraživački materijal.

tags: multipla skleroza dijagnostika

%d bloggers like this: